OVER DANIËL


 

Ik profileer me op deze site als schrijver van blogs en vraagstukken. Voor ieder wat wils, in woord en beeld, met het accent op doordenkertjes. Inhoud geeft mij voldoening en ik blink niet uit in leven in de waan van de dag. Wel beleef ik danig veel dat ik uiteenlopende onderwerpen kleurrijk kan belichten. 

Ik acteer, schrijf, entertain en maak sinds dit jaar een programma over autisme, mijn autisme in het bijzonder, met AT5.

In het licht van autisme kunt u me benaderen als spreker. Niet zozeer beleidsinhoudelijk, dat laat ik liever aan politico over. Wel gericht op mijn en uw belevingswereld en die van mijn lotgenoten.

In 2014 speelde ik mijzelf in het toneelstuk Het Predicaat (en de weg naar Rome...) van regisseur Oscar de Boer. Naar aanleiding hiervan verscheen in NRC NEXT het volgende artikel: Julie Wevers NRC NEXT 2 juni 2014

In januari 2016 verscheen mijn eerste journalistieke stuk in het Haarlems Straatjournaal.

Reageer

Ik ontvang graag reacties op alles wat er te zien en te lezen is op deze website!

  Dhr.    Mevr.
Naam: *
E-mail: *
Vraag/opmerking:
random cijfers Herhaal dit controlecijfer:
 
* = verplicht

Welkom op mijn website. Hier laat ik zien wat ik belangrijk of mooi vind.

Centraal staat mijn leefwereld. Ik wil mijn kijk op de wereld die mij omringt delen. De ervaringen die ik meemaak door de wisselwerking tussen mijn binnenwereld en die van de ander.

In 2008 werd ik gediagnostiseerd met het Syndroom van Asperger. Asperger werd in 2014 uit de DSM IV geschrapt. Achtenhalf jaar later heb ik een punt gezet achter mijn eigen strijd met mijn diagnose. Acceptatie brengt inspiratie, dat wil ik delen.

Echtheid en verwondering staan centraal in mijn dagelijks leven. Het zijn geen toverwoorden voor me. Zodra ik mijn ogen sluit, zie ik mijn binnenwereld in dromen en nachtmerries terug. Zodra ik 's ochtend wakker word, zie ik de wereld weer nagenoeg helemaal nieuw. Kijk mee en beleef wat je ervaart.

Contact opnemen? Klik hier.

Ook voor vragen/suggesties/opmerkingen.